Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Particulieren

De meeste mensen ontvangen jaarlijks een belastingbiljet van de Belastingdienst. De Belastingdienst wil het biljet ingevuld retour hebben voor 1 april. U heeft echter weinig tijd en zin zich te verdiepen in de belastingwetgeving en om aangifte te doen. Het liefst zou u wel zoveel mogelijk geld besparen op uw belastingaangifte. Wij helpen u graag.

Bij VH Belastingadvies wordt uw aangifte professioneel ingevuld. Het enige wat u zelf hoeft te doen is alle benodigde stukken te verzamelen en een afspraak met ons te maken. De aangifte wordt veelal ingevuld bij u thuis, in principe bent u dan binnen een uur klaar.

Indien u een P-biljet of E-biljet heeft ontvangen van de belastingdienst bent u verplicht deze ingevuld terug te sturen voor 1 april aanstaande. Maak dus snel een afspraak met ons en laat uw formulier invullen. Indien u geen biljet heeft ontvangen, kan het toch lonend zijn een formulier in te vullen. Misschien krijgt u wel geld terug. Als blijkt dat u geld terug kunt vragen, dan vullen wij een T-biljet voor u in.

Tarieven

Aangiften voor particulieren € 60,- voor alleenstaanden en € 70,- voor partners / gehuwden (inclusief BTW), mits gegevens duidelijk en helder worden aangeleverd. Indien sprake is van echtscheiding, aan- en/of verkoop van uw eigen woning of buitenlandse belastingplicht, gelden andere tarieven.

Afhankelijk van de reisafstand / reistijd kunnen er voorrijkosten in rekening gebracht worden.